3 znamení zvěrokruhu, která nejvíce žárlí!

Každé znamení zvěrokruhu má nějaké dobré i špatné vlastnosti. Žádný člověk není dokonalý a všichni bychom jistě našli vlastnost, kterou bychom na sobě raději změnili a jinak tomu není ani u znamení zvěrokruhu, která si dnes představíme. V dnešním článku se podíváme na znamení zvěrokruhu, která nejvíce žárlí.

Lidé narozeni v těchto znameních bývají nedůvěřiví a mají pocit, že jim neustále někdo lže. Navíc si myslí, že musí mít všechno pod kontrolou a mají potřebu vás z něčeho stále podezřívat.

Beran
Na začátku vztahu působí velmi tajemně a dokáže vás získat svým charisma. Když Berana ale začnete lépe poznávat, tak přijdete na to, že velmi často žárlí. Nejraději by s vámi trávil veškerý svůj čas a když zrovna není s vámi, tak vás kontroluje, kde a s kým jste byla. Beran má často potřebu ovládat váš život.

Panna
Jsou velmi zvědaví a snaží se zjistit všechno o vaší minulosti, vašich přátelích a minulých vztazích. Mnohdy se vás snaží změnit podle svých vlastních představ a říkají vám, jak se máte chovat a Často vám přikazují s kým se máte bavit. Mnohdy se snaží vyzvídat od vašich přátel.

Váhy
Na první pohled mohou působit velmi ostýchavě ale když je poznáte, tak přijdete na to, že se snaží kontrolovat celý váš život. Mnohdy se nechávají unést svými emocemi a žárlivost jim zatemňuje mysl. Váhy nejsou příliš společenské a po nějakém čase to samé budou vyžadovat od vás. Váhy velmi často nedůvěřují ani svým nejbližším a mají pocit, že jim každý lže.